Jumalan luonto on ihmeellinen, ja yksi sen ihmeellisimpiä ilmiöitä ovat meret. Jo useampien kuukausien ajan olin ajatellut näitä suuria vesiä ja elämää niissä. Pöydälläni työssä istuu jatkuvana muistutuksena sininen taistelukala, jonka uskotaan yleisesti olevan työpaikan parhaan uimarin – kuinkas muuten.

Halusin siis matkustaa Punaisellemerelle Eilatiin ja nähdä kalat sekä delfiinit ja totta kai uuden haiakvaarion. Lisäksi mieleni teki kokeilla laitesukellusta elämäni ensimmäistä kertaa. Kevät oli mielettömän kiireinen, joten mahdollisuus Eilatin lomaan järjestyi vasta aivan äskettäin, shavuot-juhlan jälkeen.

Haluaisin jakaa ihmeellisen kokemukseni teidän kanssanne, mutta totuus sukeltamisesta on, että se pitää itse kokea. Veden alle meneminen on jollakin tavalla pelottavaa. Kun sukelluksen opettaja kehottaa laittamaan kasvot veden alle on vaistonvaraista kieltäytyä. Mutta sitten, kun hengittää oikein ja laskeutuu alas, sadun maailma avautuu eteen. Veden alla on paljon valoa ja elämää ja ihanat värikkäät kalat uivat ympärillä.

Mieleen nousee pelkkä kiitos Jumalalle Hänen luomakunnastaan!

 

 

Kuvissa akvaarion elämää Eilatin akvaariossa sekä vedessä elävä kilpikonna.  

Asiasanat: 

Kommentit

sukellus

onnellinen se joka saa kokea kaikki elementit meren ilman maan hyvässä mielessä kaikki ne ovat osa luomakuntaa niinkuin ihminenkin vaikka on mitä on rauha kanssasi shalom

Lisää uusi kommentti

Päivitä Syötä kuvassa näkyvät merkit. Type the characters you see in the picture; if you can't read them, submit the form and a new image will be generated. Not case sensitive.  Switch to audio verification.