Suomen Karmel-yhdistys

Kurssit

Heprean kieli ja juutalainen kulttuuri

Karmel järjestää heprean kielen alkeis- ja jatkokursseja sekä heprean keskustelupiirejä.

Juutalaiseen kulttuuriin ja raamatullisten juhlien viettoon voi perehtyä juhlakursseilla kotitalousopettaja Ulla Taipaleen opastuksella.

Heinäkuussa heprean kursseja, tanssikurssi ja sapattiaterian valmistamiskurssi Oronmyllyn kurssikeskuksessa Parikkalassa.

Heprean kielikurssi 15.-19.07.
Heprean kielen kurssilla on kolme tasoryhmää
1. Alkeistaso, opettaja Hannu Hiipakka
2. Keskitaso, opettaja Eija Helin
3. Edistynein taso, opettaja Hanna Rantavaara

Heprealaisten laulujen kurssi 15.-19.07.
Opettajana Maija Sevilem
Tervetuloa laulamaan israelilaisia lauluja heprean kielellä!
Kurssilla kiinnitämme huomiota äänenmuodostukseen, laulamme kuorossa yksiäänisesti ja moniäänisesti, perehdymme opeteltavien laulujen teksteihin ja valmistamme pienen ohjelmiston perjantain konserttia varten. Mahdolliset omat instrumentit kannattaa ottaa mukaan. Tule kokemaan heprealaisten laulujen iloa ja haikeutta sekä nauttimaan yhdessä laulamisesta!

Tanssikurssi 16.-19.07.
Opettajina Jouni ja Riikka Pajunen
Israelilaisten tanssien kurssi on tarkoitettu kaiken ikäisille tanssista kiinnostuneille. Aiempaa kokemusta ei tarvita, kävelytaito riittää. Tanssit ovat piiri- ja jonotansseja, joihin kaiken kokoiset ja tasoiset tanssijat voivat osallistua yhdessä. Halukkaat voivat myös osallistua kurssin lopuksi tanssiesitykseen laulukurssilaisten säestyksellä Israel-viikonlopun aloitustilaisuudessa.Tanssiminen tapahtuu säästä riippuen ulkona tai teltassa.

Sapattiaterian valmistamiskurssi 18.-19.07.
Opettajana Ulla Taipale

Tarkempi ohjelma:

Heprea ja Israel-viikko Oronmyllyllä 15.-21.7.2019