Lähettänyt käyttäjä Hannu

Syksyllä muuan Israelin ystävä tiedotti laajalle facebook-joukolleen kolmessa perättäisessä viestissä, että Israel iskee Iraniin. Uskovien ylöstempauksen piti tapahtua 21.5.2011, mutta se siirtyi syksyyn ja syksystä ajankohtaan, jonka vain Isä tietää. Euroopassa piti olla 29.9.2011 suruliputus suuren katastrofin johdosta. Asiaan kuuluu, että väärien profetioiden esittäjät eivät pyytele anteeksi tekosiaan, eivät noidenkaan. Mayojen kalenterin loppumiseen 21.12.2012 liittyvät profetiat tullevat kokemaan saman kohtalon.

Mitä tuon lajin ystävyys ja ‘tiedotus’, jota on yhä liikenteessä, sai ja saa aikaan: monet Israeliin aikoneet peruivat ja peruvat matkojaan tai eivät uskalla varata ajattelemaansa matkaa sodan pelossa. Oliko sodan pelko syksyllä viisauden alku? Ei ollut. Israelin maassa on edelleen (191211) rauha ja ihmisillä hyvä tahto.

Raamatun profetiat ovat totta ja varmasti toteutuvat. Usko niihin, Raamattuun ja sen ilmoittamaan Jumalaan ei kuitenkaan lisäänny höystämällä niitä oman päämme näyillä, jotka kerta toisensa jälkeen osoittautuvat vääriksi. Jos Israel-rakkautemme ja uskomme on sodan odotusta, toivomista tai sen jatkuvaa pelkäämistä, niin jotain on pielessä. Sitä ei ainakaan kannata julistaa, eikä ainakaan niille, joiden usko on heikko tai jotka eivät Raamatun Sanaan ja sen profetioihin usko.

Iranin aikeet ovat tiedossa ja uhka todellinen, jos se saa valmiiksi ja käyttöönsä ydinaseen. Enemmän kuin toitottaa Israelin iskua, meidän pitää toivoa ja vaatia kansainvälistä yhteisöä ja Suomea osaltaan ryhtymään toimiin Iranin uhan eliminoimiseksi. Toivottavasti USAn, Englannin ja Ranskan herääminen vastuuseen auttaa muitakin ymmärtämään tilanteen vakavuuden.

Rakkaudessa ei ole pelkoa. Tilanteen vakavuudesta huolimatta ei Israel-rakkaudessakaan ole arvailujen varassa olevien tapahtumien pelkoa tai niillä pelottelua. Ja kun kuulemme sanomia sodista, niin älkäämme vaipuko, erehtykö tukemaan tai lietsomaan sotahysteriaa, vaan ‘kun nämä alkavat tapahtua, niin rohkaiskaa itsenne ja nostakaa päänne, sillä teidän vapautuksenne on lähellä’. Ei hiuskarvakaan teidän päästänne katoa Jumalan tietämättä. Herran pelko on aina paikallaan ja viisauden alku, elimmepä sodan tai rauhan aikaa.

Myös joulun sanomaan kuuluu kehoitus: Älkää peljätkö; sillä katso, minä ilmoitan teille suuren ilon, joka on tuleva kaikelle kansalle. Sillä lapsi on meille syntynyt, poika on meille annettu, jonka hartioilla on herraus, ja hänen nimensä on: Ihmeellinen neuvonantaja, Väkevä Jumala, Iankaikkinen isä, Rauhanruhtinas.

Rauhallista Joulua ja Uuttakin Vuotta - Hag haUrim Sameach!

Asiasanat: